Utstyrsnytt, del II

Oppi eska der GPSen lå var det også en utskrift av en serviceordre på en GPS som var "stein dau". Serienummeret på GPSen i eska stemmte  heller ikke overens med det som sto på selve esken.  Så da ringer man forhandleren og får beskjed om at det bare er å komme innom med den så skal jeg få en ny.


Så på vei til jobb i dag plukket jeg opp en flunka ny GPS som ikke har noen tvilsom bakgrunn. Sånn bortsett fra den noe tvilsomme historikken til den enheten så er jeg strålende fornøyd. Garmins basiskart er noe av det dårligste jeg har vært borti, men etter at det topografiske kartet har blit lastet opp på GPSen må jeg si at jeg er imponert. GPSen er ikke overraskende mye mer nøyaktig enn den som er i mobiltelefonen min. Til tross for dette klarer den ikke helt å plassere meg riktig i gatene mellom bygårdene på Løkka. Jeg ender gjerne opp inne i stua til noen langs veien.

Navigasjonsbiten har jeg ikke testet enda, men jeg tenkte jeg skulle la den guide meg gjennom Oslos gater en dag og kanskje snoke litt rundt på internettet og se om jeg ikke kan laste ned noen ruter jeg kan følge gjennom marka. 

Pulsmåleren ser ut til å fungere utmerket selv om jeg nok må finne ut av disse sonene og hva som faktisk er min makspuls. Som det er nå så har jeg mer enn nok med å venne meg til all informasjonen den nye duppeditten gir meg. Selv oppsettet i displayet kan jo tilpasses i stor grad.

Lorem ipsum dolor sit amet.