#ultrainvervallchallenge til helgen

For noen uker siden fikk jeg en invitasjon til en event på FB. #ultraintervallchallenge arrangeres for tiende gang og går ut på at man løper 10km hver tredje time gjennom et døgn. Det er et par svensker som står bak det, men tanken er at det skal være globalt og at alle som deltar skal løpe samtidig. Så ut i løpetøyet på midnatt natt til Lørdag, og så klokken 03, 06, 09, 12, 15, 18, og 21. alt i alt 8x 10km for de som fullfører alle intervallene.

Jeg har tenkt til å gi det et forsøk. Jeg er ikke sikker på om kroppen er med på alle 8 løpeturene, men det er jo bare en måte å finne ut av det på. Og så er det jo ikke så dumt å tyne kroppen skikkelig en dag med tanke på at jeg jo skal løpe 73,3km fordelt på 3 etapper om ca 2 måneder.

Jeg har ikke bestemt meg for hvor jeg skal løpe enda, men det skal det bli 10km turer så blir det nok litt oppover og nedover med mindre jeg skal løpe rundt og rundt på Jordal. Så noen forskjellige ruter blir det nok. Rolig tempo så jeg ikke sliter meg ut, men samtidig så ønsker man jo mest mulig hvile mellom hver økt. Jeg tror kanskje jeg kommer til å legge meg på litt under timen på hver tur.

Så gjelder det bare å finne noen som vil holde meg med selskap på et par av turene så det blir litt sosialt også.

Lorem ipsum dolor sit amet.