Treningsdagbok

Disse pulsklokkene og sykkelcomputeren logger jo alt man foretar seg når man trener, sånnsett er det å føre treningsdagbok mye lettere nå enn den gangen jeg var liten og far min skrev ned treningsøktene sine i en liten notisbok. Jeg er sikker på at han har dem liggende et sted fortsatt.

Pulsklokka jeg kjøpte i fjor synkroniseres opp mot Polar sin webside, sykkelcomputeren synkroniserer opp mot Garmin sin programvare og webside og alt dette er vel og greit, men man ønsker jo og alle disse treningsdataene på et og samme sted. Jeg har en stund brukt Trailrunner, til dataene fra sykkelcomputeren da Trailrunner lager litt penere grafer, men nå har jeg snublet over et annet program som ihvertfall ser veldig pent og funksjonibelt ut. rubiTrack er bare til Mac, kan også logge via iPhone om man skulle ville trene med den og ser ut som en veldig bra treningsdagbok. Screen shot 2010-07-11 at 20.53.53

Jeg har også plukket opp noen treningsblader i det siste og har fått noen tips til hvordan jeg burde trene fra dem. Målet er jo og overleve en halvmaraton, så da bør jeg nok ha en litt mer strukturert treningsplan enn bare å løpe en del. Etter å ha lest litt i disse bladene så sitter ejg igjen med et inntrykk av at intervall er det magiske ordet. Jeg forbinder det med ubehag og litt løping i motbakker, men så var ikke løping noe jeg så for meg at kunne være lystbetont på samme måte som sykkel. 

Så spørs det da, om jeg når Oslo maraton nærmer seg kan titte i terningsdagboken og si at jeg ser en helt klar forbedring  i løpet av sensommeren.

Lorem ipsum dolor sit amet.