Telemarkshelten - Helterittet

DSC00694107 km fra Rjukan til Rjukan 7. August.

Telemark har nå kommet med et nytt tilskudd til Trippel-bølgen som går i Norge. Det er  nok et stykke igjen til Birken, men med Telemarkshelten ser det ut til at de har tre lovende renn/løp/ritt i spektakulære omgivelser.

Til tross for litt løping så er jeg ingen løper og selv om jeg fikk meg noen turer på ski før jeg rømte til California så er jeg heller ingen langrennsløper. Noen stor sykkelist er jeg heller ikke, men etter Fredagsbirken i fjor lurte jeg på om jeg skulle prøve meg på et par ritt til, men så kom vinteren.

DSC00712Jeg har syklet deler av løypa, inkludert de 750 meterene med høydeforskjell det er fra Gvepseborg og ned Ryesvei mot Rjukan. Den utforkjøringen etter 100 km over vidda kan bli ganske tøff. Ulempen med Helterittet er at det er helgen før Øyafestivalen starter. En helg som normalt består av en del rigging for min del. Så hvorvidt det blir sykkel den helga eller ikke gjenstår å se. Jeg er allerede påmeldt på Fredagsbirken igjen så hvis det blir Helterittet også så blir det en hard August.

Bildet med snø og sykkel er forsåvidt fra løypa til Helterittet, men bildet er tatt i begynnelsen av Juni og da var det ikke mulig og sykle fra Gvepseborg og inn til Kalhovd. En fin tur var det vi hadde innover, men på et punkt måtte vi bare innse at det var grenser for hvor mye vi orket og bære sykklene våre over snøen.

Lorem ipsum dolor sit amet.