Sykkelløs igjen

Da er jeg sykkelløs igjen, men denne gangen er det ikke fordi uærlige sjeler har forsynt seg, denne gangen er det fordi jeg har solgt sykkelen.

Senere i dag blir det et stopp innom Trondheim Sykkelsenter for å se om jeg ikke kan få meg en ny sykkel. Da jeg akkurat har kvittet meg med en strålende terrengsykkel så blir det ny type sykkel nå. Da jeg ikke har tenkt til å ha en sykkel til trening og en sykkel til dagligbruk så går jeg for en cyclocross. Den ser ut som en landeveissykkel, men har litt kraftigere ramme og har bredere dekk. Det betyr at der landeveissykkelen ikke passer på grusveier i skogen og terrengsykkler gjør en dårlig jobb på asfalt så passer denne til begge deler. Og skulle jeg falle for landeveissykling så vil et ekstra hjulsett gjøre den til en helt grei landeveissykkel. 

TCX_2_wht_blk

Jeg har vært innom sykkelbutitikken et par ganger i vinter og tittet litt på cyclocrossene og har funnet ut at en Giant ser ut til å passe meg helt greit. Jeg trenger ikke en sykkel med karbonramme og de beste (og dyreste) delene, det jeg trenger er en helt grei sykkel som jeg kan bruke til og fra jobb (så fort jeg får meg en) og som jeg også kan bruke til trening enten det er på grusvei eller asfalt. Giant har et par som ser ut til å kunne dekke mitt behov, og det er også et par fine fra Focus i butikken. Så jeg regner med jeg benytter meg av butikkekspertisen og får det som passer best til min kropp, mine bruksområder og mitt budsjett.

Og nei, jeg har ingen planer om å begynne med cyclocross som idrett, jeg skal bare ha en sykkel som fungerer greit på asfalt, som kan brukes på tur på grusveier og som ikke takler bykjøring også.

Lorem ipsum dolor sit amet.