Sykkel savnet, sist sett ved Nasjonalteateret.

I morges hadde jeg tenkt meg ut på sykkelen. Skjebnen ville det anderledes for ventilen på bakhjulet var ødelagt så ingen sykkeltur på meg i dag. Så isteden for å sykle en tur opp til Maridalsvannet ble det skifting av slange på bakdekk, justering av gir og rens av kjede før frokost. Så med ny slange bak og nyjusterte gir bar det til jobb. Et par ærend på veien før jeg låste sykkelen fast utenfor kontoret (nei, bildet er ikke fra i dag, det er fra da sykkelen var ny). Det ble en lang dag på jobb og klokka 19 sto jeg der med nøkkelen i handskene klare og oppbrettet buksebein uten å finne sykkelen min.

IMG_0097Sykkelcomputeren sier 1689 km, men den har ingen sykkel å jobbe sammen med lenger. Sykkelen jeg syklet hjem til Holmestrand med, sykkelen som har hjulpet meg av med 5 kilo i løpet av sommeren, sykkelen som fikk meg over fjellet fra Rena til lillehammer, sykkelen som vekket treningsiveren i meg, sykkelen jeg brukte nesten daglig er stjålet. Jeg sjekket litt oppover og litt nedover, men ingen sykkel. Jeg tenkte meg nøye om og jeg var sikker på at jeg hadde syklet hele veien til jobben og ikke latt sykkelen stå igjen etter å ha vært i banken. Jeg satte den fra meg akkurat der jeg pleier og i dag trengte jeg ikke engang å snike meg forbi noen drosjer for å låse den.

Det er ikke det værte tidspunktet på året og bli frastjålet en sykkel, jeg skal nok klare å få den erstattet med en vel så bra sykkel. Det er jo tross alt nå det er tilbud på sykler. Men jeg vil ikke ha noen annen sykkel, jeg vil ha min sykkel. Kjøpt for egne penger (OK, det høres ikke like fint ut når man er 34 år som når man er 12), på den nå nedlagte sykkelbutikken i Holmestrand. Skjønt aller mest vil jeg bare ha en sykkel igjen så fort som overhode mulig, hvordan skal jeg få syklet om morgenen nå. Bysykkel i marka??

Skulle hatt GPS innebygd i sykkelen og trackingmuligheter. Da skulle jeg vært ute og jaktet sykkeltyv nå og ikke sittet her smått motløs og sjekket om det var noen gode tilbud på sykkel i byen.

Lorem ipsum dolor sit amet.