Sykkel justert og kontrolert

Jeg rakk ikke 1000 km før jeg tok sykkelen tilbake til Pedalør for en liten justering. Sykkelcomputeren står ikke alltid på så en hel del turer til og fra jobb er ikke registrert, men jeg anslår sykkelen til å ha gått et sted mellom 900 og 950 km siden jeg kjøpte den.oslo-holmestrand

Turen fra Oslo til Holmestrand gikk relativt greit. Riktignok med litt navigasjonstrøbbel mellom Sandvika og Asker, men når jeg endelig var forbi Asker og på Drammensveien gikk det strålende. Litt nistespising etter Liertoppen og i Skoger etter Drammen, og stadig tilførsel av vann fra Camelbaken som nå fikk en mye hardere test enn på fjellet sørget for at jeg holdt hele veien hjem.

Det var riktignok rimelig tomt i beina mine når jeg passerte Sande, men jeg kom meg den siste lille biten til Holmestrand og opp på fjellet hvor sykkelen fikk sin lille justering og jeg handlet litt småsaker.

91 km viste sykkelcomputeren da jeg rullet inn utenfor sykkelverkstedet. 91 km på under 4t30m. En respektabel tid med tanke på at det er 7 uker siden jeg kjøpte sykkelen. Like langt som Birken, men fin asfalt og til tross for at Bærum er mer kuppert enn folk tror ikke akkurat samme løypeprofil som de 91 km fra Rena til Lillehammer. 80 km sier datamaskinen når jeg la inn ruta jeg syklet, men så tok jeg ikke med alle de teite bomturene mine, og ikke tror jeg ruta er helt nøyaktig mellom Lysaker og Sandvika heller. Jeg får skaffe meg en GPS og sjekke et par av de turene jeg pleier og sykle opp mot sykkelcomputeren. 

Turen tilbake til Oslo blir i morgen, og siden NSB er sterkt imot at folk tar med seg sykkel på toget så må jeg ta bilen (nei, jeg har ikke tenkt til å sykle tilbake til Oslo) for så og levere bilen igjen i løpet av helga. Enda mer å gjøre i løpet av en allerede fullbooket helg.

Lorem ipsum dolor sit amet.