Sykkel til  salgs

Da har jeg bestemt meg for å selge sykkelen min. 2009 var jo sykkelsommeren for min del og 2010 ble løpesommern. i 2009 kjøpte jeg meg sykkel og syklet Fredagsbirken, fikk sykkelen min stjålet på høsten og selv om jeg kjøpte ny sykkel så ble den ikke brukt så mye i sommer. Jeg tror grunnen var at det var en hektisk sommer og at det var noe mer innsats som måtte til for å komme seg ut på sykkel. For det første krever det mer påkledning enn bare å ta på seg noen sko og løpe en tur. Jeg følte også at jeg fikk greit utbytte av en joggetur på litt over en halvtime, mens en sykkeltur sjelden var på under en time. Så den nye fine sykkelen jeg kjøpte meg høsten 2009 har vel tilsammen gått færre kilometer enn det er over fjellet fra Rena til Lillehammer.

mares_expert_web_02_28984c1289Det at jeg har tenkt til å selge sykkelen min betyr på ingen måte at jeg har tenkt til å slutte å sykle, bare at jeg har lyst på en annen sykkel. Kanskje ikke akkurat den modellen som jeg har funnet frem her, men all den stund jeg ikke har noe behov for å sykle bekkeleier og småstier så trenger jeg ingen dempet terrengsykkel. En cyclocross sykkel vil passe min bruk betraktlig bedre. Den vil fungere vel så bra som en terrengsykkel oppe på skogsveiene i Bymarka og selv uten bytte av hjulsett så vil den utklasse en terrengsykkel på asfalt. Den vil være raskere til jobb, lettere å bære ned i boden og fungere like bra på de fleste skogsveier. En mer anvendelig sykkel til mitt bruk med andre ord. 

Om jeg kan sykle Birken med den? Nei, ikke uten å bytte styre på den ihvertfall. Per dags dato er det ikke lov å sykle Birken med bukkehornstyre, men ellers så er det ikke noe ved sykkelen som skulle hindre meg i å sykle fra Rena til Lillehammer en gang til.

Lorem ipsum dolor sit amet.