Sørenga Sjøbad

I vinter ble jeg spurt om jeg ville være med på Oslo Triatlon og selv om mine svømmeferdigheter har stått bom stille siden svømmetimene på ungdomskolen så endte jeg opp med å melde meg på. Tanken da var et svømmekurs på vårparten og noen besøk på Tøyenbadet gjennom sommeren for å føle meg trygg på svømmingen. 

Nå er det 10 dager til jeg skal kaste meg uti Sognsvann og det ble aldri noe svømmekurs og det har ikke vært et eneste besøk på Tøyenbadet. Derimot har det blit som tidligere nevnt her på bloggen et par besøk på Sørenga Sjøbad og også en tur i Sognsvann for å kjenne på litt ferskvann også. Utifra testsvømming i Sognsvann så vil nok de 750 meterene ta meg nærmere 25 minutter, men jeg kommer ikke til å være drukningsdøden nær slik jeg fryktet og jeg har jo tross alt hatt et par økter på 1500 meter nede på Sørenga. Utifra tidligere resultatlister så vil 25 minutter tilsi at jeg ikke nødvendigvis er sist ut av vannet, men at de raskeste kan ta seg en sigg og en vaffel på kiosken ved Sognsvann og fortsatt være langt ut i sykkeldelen før jeg kommer meg ut av vannet.

I går var go-pro kameraet med ned til Sørengaog det endte med en lite time-lapse film. Det er selvfølgelig jeg som svømmer sakte og Morten, som spurte om jeg ville bli med på OsloTri, er mannen som må ha våtdrakt i deilige 17 graders vann.

Lorem ipsum dolor sit amet.