2 runder Sognsvann Rundt Medsols

Da har jeg gjennomført mitt første organiserte løp siden leirstaffetten på Madla høsten 95, 2 runder rundt Sognsvann på 36:25. Det er raskere enn jeg pleier og løpe så jeg må jo si meg fornøyd.

Jeg møtte opp i god tid, plukket opp tidtakerbrikken og så løperene stømme til. De yngste var under 10 år og de eldste var nok oppe i 80, en stilte også opp med barnevogn. Jeg var nok den eneste med barfotsko, men jeg synes jeg så flere par Nike Free.

Jeg lot alle de erfarne løperene starte før meg og valgte siste pulje. Ut fra start fulgte jeg strømmen og allerede etter noen hundre meter kunne GPSen fortelle meg at jeg tempoet lå litt for høyt for meg. Jeg lot folk løpe fra meg, selv et par 10 åringer dro fra meg. Jeg tok riktignok de fleste av dem igjen før jeg var ferdig med den første runden, men ikke alle av dem. Forhåpentligvis for min selvtillit så nøyde de seg med en runde. Den første runden var det andre som holdt omentrent samme tempoet som meg så jeg løp ikke mye alene, men den andre runden så så jeg bare to andre som løp SRM før jeg ble tatt igjen av 50 meter før mål av en som hadde løpt tre runder.

Beina hadde ikke noen problemer med de 6,5 kilometerene på grus. Akkurat nå kjennes det ikke ut som 6,5 kilometer, det kjennes mer som et par mil i leggene mine. I morgen kommer jeg til å være sykt støl. 10,7 km/t i snittfart er bedre enn alle de turene jeg har løpt i det siste, nå kan jo det være fordi det er ganske flatt rundt Sognsvann, men jeg tror nå at det til dels skyldes at det er lettere å holde et litt høyerer tempo når det er andre som løper også.

Det frister absolut til gjentagelse.


Lorem ipsum dolor sit amet.