Rundtur i marka

marka

Turen denne gang gikk opp langs Maridalsvannet, forbi Movatn, Ørfiske, nesten til Hakkadal, inn mellom Langvatn og Trehjørningen, forbi Helgeren og ned mot Hammeren og Maridalsvannet. 58 km sa GPSen når jeg var trygt tilbake på Løkka. Sålangt er jeg stort sett fornøyd med GPSen, den kan vise et hav av informasjon, den har glimrende kart og pulsbeltet er helt greit å ha på i over tre timer. Eneste jeg ikke helt skjønner meg på er kaloriberegningen dens. Garmin og Polar bruker åpenbart helt forskjellige kalkyler på hvor mange kalorier man bruker. Jeg syklet samme turen, med en tur bortom Kikkut, for noen uker siden og Garminen mener jeg brukte nesten dobbelt så mye kalorier som Polar pulsklokka hevder til tross for at jeg syklet i omentrent samme tempo.


Fra Garmin sine nettsider har jeg kjøpt gatekart for Norden for den nette sum av 40 euro, langt billigere enn å kjøpe det her hjemme. Plutselig dukker alle gatene i landet opp og den vet tilogmed hvor nærmeste besninstasjon er. Siden det er en sykkelcomputer så liker den gjerne å sende meg på tur langt utenom hovedveiene så jeg bør nok finne innstillinger for veivalg før jeg bruker den til bilnavigasjon så den faktisk følger hovedveiene.

Ellers så må jeg si jeg er veldig fornøyd med GPSen. Den fungerer utmerket og jeg kan tilpasse de forskjellige visningsmodusene til å vise meg mer informasjon enn jeg noensinne kunne finne på å trenge på en sykkeltur.

Lorem ipsum dolor sit amet.