Stadig bedring av formen

I går løp jeg en kort, men rask tur, 6 km med snitt på under 5 min/km. For meg er det veldig raskt. Så raskt at jeg var redd for at jeg hadde løpt for fort og at beina mine ville komme til å protestere. For det er stort sett når jeg øker tempoet at beina begynner å krangle, ikke når jeg øker distansen. Men etter en kald dusj så protesterte ikke beina så alt for mye, og i dag har de føltes helt greie. For sikkerhetsskyld så blir det neppe noe løping de neste dagene.

Jeg er ihvertfall strålende fornøyd med hvordan løpsformen utvikler seg. Jeg løper raskere nå enn jeg gjorde noen gang i fjor, og jeg har allerede flere turer på 10 km enn jeg hadde på slutten av forrige sommer. Det ser med andre ord veldig lovende ut i forhold til å løpe en halvmaraton en del raskere enn i fjor. 1:50 er målet jeg har satt sålangt, men jeg ser ikke bort fra at det kan justeres ytterligere før høsten nærmer seg.

Sykkelen har også blitt luftet igjen. Der jeg i går tok en kald dusj for å kjøle meg ned etter løpeturen trengte jeg i dag en varm dusj for å få varmen etter sykkelturen i dag. Jeg var ikke kommet mer enn 1 km på vei rundt Byneset da det ikke bare kom regn fra himmelen, men også hagl og sludd ( evt. både mykt og hardt hagl). Jeg fikk raskt på meg regnjakka, men da det ikke var meldt noe nedbær hadde jeg ikke no trekk utenpå sykkelskoene mine. Så før jeg hadde sittet 5 min på sykkelen hadde jeg våte sko. Heldigvis hadde jeg ullsokker på, men jeg fikk ikke varmen i beina igjen før jeg sto i dusjen hjemme nesten 2 timer senere.

Sånn bortsett fra haglskura på starten og regnet de siste 2-3 kilometerene så var det en grei tur. Jeg tok det litt roligere enn forrige uke, men brukte bare 4 minutter lengre på runden. Jeg lurer litt på om jeg sykler feil vei for sist uke ble jeg kun tatt igjen av en sykkelist, og i dag ble jeg ikek tatt igjen i det hele tatt. Derimot møtte en skokk med sykkelister fra Klett og opp til Heimdal. Noen alene, men de fleste i grupper og de fleste av dem i blå og hvite sykkeltrøyer. Ingen tvil om at det var en sykkelklubb på treningstur.

Jeg tror nok ikke jeg kommer til å ikle meg en av de sykkeltrøyene med det første, men det er nå ganske digg å sykle en sånn tur så jeg lurer på om jeg ikke skal ta hele runden rundt Byneset snart. Det er jo bare en ca 5 km lenger



Lorem ipsum dolor sit amet.