Oslo - Holmestrand på sykkel

Når jeg kjøpte sykkelen min fikk jeg beskjed om å komme tilbake med den etter sånn ca. 3 måneder for å få den sjekket. Enkelt ettersyn, stramme bolter og skruer, justere gir, sånne greier. 

oslo-holmestrand

Nå har Pedalør, sykkelverkstedet der jeg kjøpte sykkelen, bestemt seg for å legge ned driften. Dette betyr at de 3 månedene blir litt kortet ned siden det nå er opphørssalg og han ikke lenger tar imot sykler til service. Syklene til medlemene i Holmestrand Sykkelklubb skulle han ta service på frem til Styrkeprøven, og jeg har fått samme frist på meg på denne 3 måneders sjekken. Altså bør jeg ta en tur hjem til Holmestrand før helgen. Bilen jeg tidligere har brukt til å kjøre strekket Oslo - Holmestrand står i Holmestrand så den får jeg ikke brukt, så hvorfor ikke sykle den hjem.

Det burde vel være en 8 mils tur med litt tillegg for kronglete sykkelvei fra Lysaker til Sandvika, men derfra og ut har jeg hørt rykter om at det skulle være ganske greit. Fra Drammen og hjem til Holmestrand vet jeg nøyaktig hvor jeg skal sykle, men mellom Sandvika og Drammen er jeg helt blank. 

Noen gode forslag??

Lorem ipsum dolor sit amet.