Oslo (halv) Maraton 

FBOM2012-21km-A4-uten-profil-1024x724Da er sko og løpetøy funnet frem, startnummeret er festet på trøya og pulsklokka er fulladet.

Oprinnelig var målet å løpe en hel maraton, men sommerens treningsmengde tilsier at det nok var riktig av meg å redusere til en halv. Jeg tviler ikke på at jeg skulle klart å fullføre 42km, sannsynligvis godt uner de 6 timene som er makstiden, men det ville nok ikke blit en fin opplevelse og ta med seg vidre. Så derfor nøyer jeg meg med 21km i dag. Sist jeg løp i Oslo sa GPSen min at jeg løp på rett under 2 timer, mens det i resultatlistene sto 2:00:05. Jeg vet ikke om jeg kommer til å slå den i dag. Jeg føler meg i bedre form, men har ikke løpt like mye gjennom sommeren som jeg hadde gjort for 2 år siden.

I år skal jeg forsøke å være litt lenger frem i feltet så jeg slipper å gå de første 500 meterene. Jeg har også sett mer nøye på løypa på forhånd så jeg vet hva som venter meg, men jeg er redd for at tempoet kan falle betraktlig etter å ha troffet rampa på trafikkmaskina. Jeg kommer ihvertfall til å starte med 2 timer som mål, så får vi heller se hvor lenge det tempoet holder.

Lorem ipsum dolor sit amet.