Oppdaterte barfotmål for sommeren

Tunnelløpet ble det ikke noe av. Sukkerbiten tok alt for mye av tiden min, men om ikke annet så satt jeg nede på Sukkerbiten og så tunnelløperene varme opp med en runde ut forbi Sukerbiten. 

Nå har jeg meldt meg på halvmaratondistansen på Oslo Maraton, men jeg synes det er litt vel ambisiøst og si at jeg skal løpe min første halvmaraton i barfotsko. Mesteparten av treningen kommer nok til å gjøres i barfotsko, men når september kommer så spørs det nok om ikke joggeskoene kommer frem igjen. Slik formen og beina er i dag så skulle jeg nok klare å fullføre en halvmaraton, men hvis jeg skulle bruke barfotskoene ville jeg nok hatt blødene knær etter å ha krabbet den siste mila.

Barfot har jeg fortsatt tenkt til å komme dit hvor jeg kan legge ut på en times løpetur uten å frykte gangsperre og invalidiserende stølhet. For å få et ekstra puff på motivasjonen har jeg tenkt til å delta på Songsvann Rundt Medsols, hver Onsdag begir over hundre løpere seg ut på turen rundt Songsvann. Noen løper en runde, noen løper to, andre løper tre, og de siste ukene frem mot Oslo Maraton blir det også mulig og løpe enda flere runder slik at folk kan trene litt mer på de lengre distansene.

En runde rundt Songsvann er sånn ca 3,3 km, og jeg tenkte jeg skulle gjøre min debut rundt Songsvann i morgen kveld. 2 runder høres ut som riktig distanse for meg siden jeg de siste joggeturene på Løkka har løpt litt over 7 km. Jeg har ikke løpt i flokk siden militæret, så hvordan dette blir aner jeg ikke. 

Nå får jeg målt løpeturene mine like greit med GPSen, men det er noe annet å delta i et løp, selv et så uhøytidlig som SRM. Forhåpentligvis får jeg tempoet noe opp når jeg ser alle løpe fra meg, og så får jeg en fast ukentlig måling av fremgangen min hvis jeg synes dette er gøy. Hovedmålet for sommeren er uansett å kunne løpe 10 km (regelmessig) i barfotskoene uten problemer og å fullføre en halvmaraton.

Lorem ipsum dolor sit amet.