Nordmarkstrilleren

For 4 år siden løp jeg Nordmarkstraveren, knakk ei tå etter 20km og haltet de siste 10km  inn til mål. I år valgte stilte jeg ikke med fivefingers på beina og distansen var redusert til 6km.

Derimot stilte jeg i år med Ingeborg og Tallak i vogn. De var strålende fornøyd med å få kjøre T-bane til Sognsvann. De likte oppvarmingsturen vår ned fra Sognsvann til Hammeren hvor starten på Nordmarkstrilleren går og de var rimelig fornøyde med å få løpe rundt i startområdet mens vi ventet på start.

Morten var også med, og selv om jeg lå forran ham de første par hundre meterene mens vi jobbet oss gjennom gruppen med Kvarttraverløpere så var det ingenting jeg kunne gjøre for å henge på når han passerte meg når bakkene begynte. Jeg kan selvfølgelig skylde på at jeg hadde varmet opp med å løpe ned fra Sognsvann, men sannheten er vel heller at bakkene opp fra Hammeren er brutale når man løper med vogn og når han i tillegg til å løpe med en lettere vogn og en unge mindre har hatt en bedre treningssommer enn meg så følte jeg meg ganske parkert der jeg giret ned for å ta bakken når Morten og de tre andre i teten forsvant oppover.

Ingeborg var misfornøyd med et eller annet under løpeturen og sutret og småhylte i 25 minutter før hun var i strålende humør igjen. Jeg ble passert av en vogn litt før det begynte å gå nedover igjen og den vogna lå jeg bare et lite stykke bak hele veien inn til mål. Det var altså ikke noe å utsi på farten på flatmark, bare i motbakkene. Nøyaktig vekt vet jeg ikke, men jeg regner med den lå litt over 45kg.

Selv om det ble litt tungt opp bakkene så ble det en fin tur og alt i alt fikk jeg inn 10km med løpevogn og kunne ta med meg hjem en ny treningstrøye, noe jeg trenger da Nordmarkstraver’n 2012 trøya mi nå lukter ganske stramt etter bare få minutters bruk og er moden for utskifting.

Lorem ipsum dolor sit amet.