Noen™ har løsnet på hjulet mitt

Forkjølelsen har gitt slipp og i går startet jeg rolig med en forsiktig tur ut til Fornebu og hjem igjen. Jeg er på vei oppover Rådhusgata og hører en lyd som ikke skal være der i det jeg vipper forhjulet opp over en fortauskant. Ny fortauskant, samme lyd. Kan det være demperen? Jeg reiser meg opp, pumper gaffelen og ingen lyd. Ny fortauskant og igjen samme lyd. Det er da jeg legger merke til at forhjulet mitt ikke sitter så godt fast som det pleier og gjøre.

Det kan selvfølgelig være at hjulet har løsnet av seg selv, men jeg har mer tro på at Noen™ har vært ute med kleptopotene sine og så oppdaget at forhjulet alltid er solid fastlåst i ramma. Veien jeg sykler hjem fra jobb er relativt fri for fortauskanter så jeg kan lett ha syklet hjem uten å merke noe. Enten det eller så er det kidsa i bakgården, de samme som har tagget BANDEN i bakgården. De samme kidsa som ikke har skjønt at man ikke skiter i egen bakgård og kanskje også at man ikke kødder med en annen manns sykkel.

Forhjulet sitter ihvertfall godt nå og når jeg tok morraturen i dag så sjekket jeg både for og bakhjul, samt alle vaiere.

Lorem ipsum dolor sit amet.