Neste års utfordring?

Siden sist vår har jeg løpt 4 ultraløp, gjort unna en tredagers fottur i Trollheimen på en dag, deltatt på min første triatlon og gått på svømmekurs.

Så når jeg ble gjort oppmerksom på en swimrun som ikke er like ekstremt som Ö til Ö så må jeg si at det frister å prøve noe nytt. De 65km med løping på Ö til Ö skulle jeg nok klart, men 10km med svømming er langt over hva jeg med mine svømmeferdigheter tørr begi meg ut på.

En koslig liten swimrun i skjærgården jeg er oppvokst i derimot frister mer. 12,5 km løping og 2200m svømming kan jo selv en brystsvømmer som meg gjøre og passere målstreken og føle at dette gav mersmak.

Oslofjord Swimrun på Bjerkøya, Gåserumpa, Killingholmen og Kommersøya er jo nettopp dette og selv om jeg tviler på at badetemperaturen er mye å skryte av i juni så frister det å prøve en swimrun. Swimrun appellerer mer til meg enn triatlon, eneste problemet er jo at jeg svømmer elendig og svømmedelen på den eneste andre swimrun jeg vet om i området på 9000 meter og det er alt for langt for en så dårlig svømmer som meg. 

Lorem ipsum dolor sit amet.