Nedtelling til VUC

Da er det under en uke til Ultradebuten og årets hovedmål, Vestfold Ultrachallenge. 50km hovedsaklig i skogenen mellom Holmestrand og Sande.

Et par ganger over Hvittingen så det er litt stigning involvert.

Screen Shot 2015-04-26 at 19.50.06

Rent distansemessig er det ikke snakk om så mye mer enn en marathon, men siden det er mye stiløping og en del høydemeter så regner jeg med at det kommer til å ta mye mer tid og for å være helt ærlig så vet jeg ikke hvor hardt dette kommer til å bli. 

En uke før VUC er det klart motiverende å lese om Jeanette Vikas 100 miles i Sverige. 50km kan selvfølgelig ikke sammenlignes med 100 miles, men det er inspirerende å lese om andres ultraerfaringer. Holmestrand begynner å få et lite ultramiljø og om jeg kommer meg gjennom VUC sine 50km så tar jeg også skrittet inn i denne ekslusive verdenen av Übermench.

Jeg var nervøs før min første maraton, men selv om jeg er i mye bedre form nå så er jeg mye mer usikker på hvor hardt dette kommer til å bli. Jeg er nok ikke så bekymret for hvorvidt jeg klarer det eller ikke. Om det blir for jævlig så er det jo bare å gå resten av løpet, men det kommer til å ta lang tid og det kommer til å være vondt.

Lorem ipsum dolor sit amet.