Mysore Ashtanga Yoga

Etter å ha trålt gjennom et dusin websider for yogasenter i Berkeley, besøkt et par steder og fått noen anbefalinger har vi funnet oss et sted å trene. Som i Oslo er det Asthanga, men forskjellen er at mens vi hjemme lærer mange posisjoner og gjør disse sammen med de andre på yogatimen så er det her en sakte progresjon hvor man gjør alt i sitt eget tempo og instruktøren veileder hver enkelt. 

Jeg savner riktignok spinningtimene og styrketreningen hjemme på SATS, men med formen forfaller neppe siden vi går 3 km til campus hver morgen og legger på 5 km ekstra 2-3 ganger i uken på vei til yogatimene. Ashtanga yoga er også overraskende bra styrketrening. Instruktøren på Ashtanga Yoga Berkeley tok godt imot oss, lot oss se litt på hvordan ting fungerte der og forklarte oss hva han ville kreve av oss hvis vi ville begynne der. Det var litt skremende å se hvor myke og sterke de var fler av de andre som trente der, og selv om vi neppe kommer til å komme til det stadiet med det første så tror jeg nok at vi kommer til å ha et solid utbytte av å ta det steg for steg fra bunnen av. 

Ellers er det jo også veldig hyggelig å kunne trene sammen med Ragnhild. På sykkel er vi såpass forskjellige at det er umulig å trene sammen på sykkel, bortsett fra spinning da, men i yoga så hindrer ikke forskjellen i nivå oss i å gjøre det sammen. Og en dag så kanskje jeg også klarer og ta i gulvet mens jeg står med strake ben.

Lorem ipsum dolor sit amet.