Maridalsvannet rundt før frokost

Jeg er vel egentlig et B-menneske, men dagen føles litt bedre når jeg står opp før syv og tar en time på sykkelen før frokost. Jeg er ikke ute på sykkelen hver dag, men jeg prøver og få meg 2-3 times turer i løpet av uka og en lengre tur i løpet av helga. Til sammen skal dette få meg forbi de 10 milene jeg har satt meg som mål og sykle hver uke, og et par av turene har relativt høy intensitet så det blir litt treningseffekt ut av det også.

kart1

Det er jo en terrengsykkel jeg har kjøpt  så hvis jeg bare sykler på asfalt så er det jo ikke riktig sykkel for meg. Nå er kanskje ikke ruta jeg tar om morgenen den store terrengrunden, men litt grus er det jo. Selve terrengsyklingen får heller komme i helgene når jeg tar en litt lenger tur.

Så opp tidlig, få i meg litt mat slik at jeg ikke kollapser i toppen av en bakke, så ut på sykkel før trafikken begynner. Turen går fra Grünerløkka og opp forbi gamle Ringnes bryggeri før jeg kutter inn på gangveien langs Akerselva, forbi Nydalen, Frysja og opp til Maridalsvannet.  Herfra fortsetter jeg videre på østsiden av vannet til Sander gård og så tilbake langs vestsiden av vannet og samme vei ned til Grünerløkka igjen.

Jeg har ikke slik en fancy GPS som plotter rute nøyaktig slik jeg har syklet den, men det finnes ganske mange kartløsninger på nett som lar en plotte slike ruter. Jeg har brukt mapmyrun.com og om det ikke er helt nøyaktig så er det ganske nært den ruta jeg sykler. Sykkelcomputeren mener ruta mi er 25,5 km så jeg stoler på det tallet og lar det stå til jeg ender opp med en GPS som forteller meg noe annet.

Om sykkelcomputeren ikke gir meg helt nøyaktige tall så er det fortsatt samme rute jeg sykler her gang jeg tar turen rundt Maridalsvannet så det gir meg fortsatt en fast tur jeg kan sammenligne hvor lang tid jeg bruker og hvor sliten jeg blir fra gang til gang. På et par uker har jeg ikke forbedret tiden jeg har syklet runden på, men jeg har syklet på samme uten å bli så sliten som de første gangene. 

Lorem ipsum dolor sit amet.