Maridalsvannet - Movatn - Tømte - Helgeren


bikeride

På TV i går ble det pratet om å sykle i all slags vær. Det var på Tour de France sendingen og selv om jeg har tenkt til å sykle Fredagsbirken uavhengig av vær så føler jeg ikke for en sykkeltur i regnvær før frokost. Ettermiddagen derimot så bedre ut rent værmessig og fristet langt mer. Knut følte tydligvis også for en tur i marka og vi avtalte og møtes.

Turen gikk fra rundkjøringen der Maridalsveien krysser Ringveien og opp langs Maridalsvannet og vidre mor Skar. Før skar tar vi av og fortsetter vidre opp til Movatn hvor vi kommer oss av asfalten og inn i skogen. Fra Movatn gikk det over Tømte og så ned langs Skjærssjøen til Hammeren før vi fulgte Maridalsvannet tilbake til rundkjøringen der vi begynte. Det hele ble ca 35 km, hvorav nesten 2 mil var inne i skogen.

TeiteGaute kom først til rundkjøringen og satte da både pulsklokke og GPS på pause og fikk derfor ikke logget ruta (men kartet er nok ganske nært det vi syklet) eller telt hjerteslag, men det er ingen tvil om at Knut er i bedre form enn meg og satt et tempo noe høyere enn det jeg selv ville gjort. Til tross for at Knut måtte titte seg over skulderen en del ganger for å se hvor langt bak jeg hang så hadde vi en fin tur gjennom skogen. 

Lorem ipsum dolor sit amet.