Luftetur med Niclas

fornebuTidlig i sommer fikk Niclas det for seg at han også skulle begynne og trene litt. Kanskje var det i håp om å komme seg ned en størrelse eller to før bryllupet eller kanskje har også han innsett at det er en investering i fremtiden og jobbe litt med formen før legen beordrer det. Nå er sommeren over, ting er mindre hektiske og igjen tok jeg Niclas med på en tur ut til Fornebu og tilbake. Håvard slo følge med oss fra Skøyen og ut rundt Fornebu før han fortsatte vidre til Høvik mens Niclas og jeg kom oss trygt tilbake til Løkka. 

Niclas klarte seg fint denne gangen også, han har jo syklet ruta noen ganger før og lot være og tøffe seg. Bein som ikke er vant til sykling har mer en nok med å holde hele veien hjem om man ikke skal drive og tråkke på og sykle fort også.

Fin og rolig tur, men jeg tror ikke han er moden for en tur opp bakkene til Maridalsvannet enda. På treningsfronten kan det også meldes om at Anders DB har vært ute sin første joggetur dette milenniumet. Stadig flere venner og kjente innser altså at kroppen ikke lenger er et par og tyve og at den nå har godt av litt fysisk aktivitet.

Lorem ipsum dolor sit amet.