Kroppshevninger

Siden jeg har tenkt til å melde meg på Viking Race så er jeg nødt til å gjøre noe med overkroppsstyrken min. Slik det er i dag så spørs det hvor mange hindre jeg kommer meg over før armene vil skrike og be om at jeg gir meg.  

1095

Når jeg kjøpte chin-up stanga for noen uker siden klarte jeg 1 kroppshevning. Kanskje jeg kunne klart 2, men det ble nå ihvertfall bare 1. Nå etter noen uker med sporadisk løfting av kropp så tar jeg 3. Det er lenge til Augsut og Viking Race så hvem vet hvor mange jeg klarer før sommeren er over. Jeg har også merket en forskjell når jeg har vært over på SATS og trent styrke. De øvelsene som bruker de samme musklene går litt lettere nå og jeg må nok legge på litt vekt. Nå er ikke kroppshevninger øvelsen som alene trener hele overkroppen, men jeg får ihvertfall mer terning av de musklene enn om jeg kun hadde trent de når jeg en gang i uka eller så er over på SATS for litt styrketrening.

Kanskje jeg kjøper meg noen kettlebells og stikker ut på plenen og mister de der isteden for å ødelegge parketten her hjemme.


Lorem ipsum dolor sit amet.