Kroppen fungerer til tross for Hove

Etter en uke med manglende måltider, lite søvn og rovdrift på kroppen er det godt og vite at kroppen fortsatt fungerer. Jeg tenkte jeg skulle starte rolig og ta turen ut til Fornebu istedenfor å ta turen opp rundt Maridalsvannet. Kroppen reagerte fint og isteden for å ta det rolig så ble det et relativt høyt tempo.


Nok en gang tenkte jeg at jeg skulle bruke mobiltelefonen med sin GPS for å få sjekket hvor stort avvik sykkelcomputeren har, men denne gangen så tapte Mobilen så det sang etter. Jeg startet den på Løkka når sykkelturen startet, men når jeg sjekket den etterpå så er den av den mening at jeg startet å sykle på Aker Brygge. GPSen klarte med andre ord ikke å finne noen posisjon før jeg var ute i åpent lende forra Aker Brygge. Den fine mobilen, som jeg har hørt noen sier har en bedre GPS enn Garmin Edge 705, snøyt meg altså for 2-3 kilometer. 

Ser ut til at det blir tur ut i marka igjen senere denne uka. En kamerat har tenkt seg fra Bogstadvannet til Maridalsvannet via Kikut i løpet av uka og jeg tenke jeg skulle hive meg med. 

Lorem ipsum dolor sit amet.