Halvmaraton om 6 dager

Da er det under en uke igjen til Oslo Maraton og for min del, en halvmaraton. Jeg har ikke distansen i beina, det lengste jeg har løpt i sommer er vel en 13-14km, og det var i juli en gang. Sensommeren har vært dårlig rent treningsmessig og selv om jeg den siste måneden har fått opp tempoet noe så har den lengste turen min vært på 10 km. Ikke akkurat det jeg vil kalle en bra oppkjøring til min første halvmaraton.

Jeg kommer til å stille til start og jeg kommer til å ha som mål og fullføre. Jeg synes det må være nok. Hva tiden blir ser jeg ikke på som så viktig og mest bekymret er jeg for hvordan beina mine kommer til å takle 21 km på asfalt.

Denne uka tror jeg at det blir en liten løpetur og en tur på sykkelen (evt. spinning, jeg er jo tross alt medlem på SATS). Så når søndagen kommer er jeg uthvilt og klar for mitt livs lengste løpetur. Skjønt jeg husker en veldig lang løpetur på gym, langkjøring som en del av faget grunntrening eller no slikt på idrettslinja, den løpeturen var kanskje mer enn 21 km.

Føttene føltes ihvertfall bra i dag. Jeg hadde ingen plager etter å ha løpt 10 km i barfotskoene for 14 dager siden og 3 dager med løping på rappen nå har heller ikke ført til noe ubehag. Litt støl selvsagt, men ikke noe som skulle føre til problemer i forhold til en halvmaraton.


Lorem ipsum dolor sit amet.