Godtur i marka

marka

Med tur til Stavanger for bryllup ble det litt mindre sykling i uka enn normalt så jeg trengte en god tur i dag. Som vanlig ble det start nederst på Løkka og opp til Maridalsvannet, vidre opp veien til Movatn, Ørfiske, Rundt Langevatn, forbi Helgeren til Kikut og derfra hjemover over Bjørnholt, Hammeren og Maridalsvannet.


Turen startet med en svipptur innom bilen for å plukke opp sykkelverktøyet som lå i bilen. Det var der jeg oppdaget at noen™ har røket ledningen fra sensoren til sykkelcomputeren. Veldig irriterende å sykle uten sykkelcomputer. Tror nok at jeg syklet en del roligere siden jeg ikke hadde oppdatering på hastighet hele veien, noe som førte til at det hele tok litt lengre tid enn jeg hadde forestilt meg.

Alt i alt en veldig fin tur, når jeg bare får somlet meg til å finne ut hvordan jeg kan komme meg til Movatn uten å sykle veien helt opp så blir turen enda bedre. Etter Movatn er det ikke mye stigning innover, små bakker ja, men ikke flere av de lange seie bakkene. Veldig fin tur innover og etter 65 kilometer så føler man at man har gjort noe fornuftig.

Lorem ipsum dolor sit amet.