Giant TCX 2

Da er den nye sykkelen i hus. Etter å ha vurdert mitt behov og latt være og ikke tenkt at det hadde vært kjekt med bare litt bedre gir, litt lettere ramme, litt bedre dekk, og litt penere farger endte jeg opp med en Giant  TCX2.

sykkelJeg har ikke tatt på meg sykkeltøyet og testet den over flere mil enda, men jeg har testet den tur/retur Solsiden med ryggsekk. Grunne til at jeg kjøpte en cylocross er jo at når 97% av alt jeg sykler er på vei så trenger jeg ingen dyr terrengsykkel med dempegaffel. Selv om jeg jo har tilbakelagt en del kilometer på grusvei så tror jeg ikke jeg har tilbakelagt så mye som en mil på stier og ned bekker. 

Det første som slo meg var hvor mye bedre den triller enn terrengsykkelen jeg solgte for en uke siden. Jeg burde jo ikke bli så overrasket, men forskjellen var større enn jeg trodde. De siste årene har jeg jo hatt skivebremser så jeg må nok venne meg til at sykkelen ikke stopper like kontant som jeg er vant til. Til tross for litt dårligere bremseevne enn jeg er vant til fungerte sykkelen utmerket gjennom sentrum på en liten handletur. Selv om jeg kun har testet den på litt brostein og over fortauskanter så tror jeg nok det er det beste sykkelkjøpet jeg noen gang har gjort. Den har kanskje ikke kurv eller bagasjebrett, men den fungerer utmerket i byen, og i løpet av uka skal jeg nok ta den ut på landeveien og teste den som treningssykkel også.

Det eneste jeg føler den mangler nå er et par lette skjermer så jeg ikke trenger å bli  våt når det er vått på veien. Og vått skal det ifølge værmeldingen bli allerede på torsdag.

Lorem ipsum dolor sit amet.