Gaute kjøper sykkel (igjen)

Når jeg i April kjøpt meg en sykkel og startet min kamp mot sofagrisdelen av meg selv trodde jeg ikke at jeg skulle kjøpe en ny sykkel mindre enn et halvt år senere. Det skal sies at jeg heller ikke trodde noen skulle være så frekke å stjele sykkelen min heller. 

Jeg var egentlig veldig fornøyd med sykkelen min, så fornøyd at jeg sjekket Marvil forhandlerene i Oslo og omegn, samt hjemme i Vestfold, i håp om å kunne få meg maken sykkel til en gunstig pris nå som det er en del salg på sykkel. Ingen Marvil Team 4.0 har vært å oppdrive, men på Sem hadde de en Specialized Rockhopper Pro som jeg kunne få til halv pris. I april var ikke en Rockhopper Pro i den prisklassen jeg så på når jeg tittet på sykkel, men til halv pris så var den så absolut i min prisklasse. 

rockhopperI dag sto jeg opp tidlig, tok toget til Holmestrand, fant en Berlingo på stasjonen og kjørte til Sem. Jeg kom rett før butikken åpnet og da var det bare å bestemme seg for hva slags pedaler og annet ekstrautstyr jeg ville ha på vidunderet. 20 minutter senere kunne jeg ta en prøvetur rundt på parkeringsplassen for så fornøyd pakke sykkelen inn i bilen.  Desverre er ikke sykkelen orange slik jeg hadde håpet, men til halv pris er ikke fargen det viktigste. Sykkelen ser fin ut selv om den orange så raskere ut.

Rockhopperen er så vidt testet og gir ihvertfall inntrykk av å være en bra sykkel selv om jeg nok kommer til å bruke litt tid til å venne meg til et breiere styre og et noe større og mykere sete. Skjønt det kan jo lett byttes hvis jeg ikke skulle være helt fornøyd med det.

Lorem ipsum dolor sit amet.