Gaute kjøper sykkel

 Å si at jeg er i god form ville nok være å regne som en løgn. Jeg er ikke noen sofagris av dimensjoner, men jeg har vel ikke trent jevnlig siden jeg ødela skulderen på en Capoeiraoppvisning høsten 1999. Riktignok forsøkte jeg å komme i gang med Capoeira igjen i løpet av våren 2000, men skulderen syntes ikke det var noen god idé. Nå 9-10 år senere innså jeg at noe kanskje burde gjøres med formen. Ikke gjorde en kjæreste som gjerne trener 3-5 ganger i uka saken noe bedre heller.

Da jeg flyttet hjem til Holmestrand høsten 2006 for å begynne på Bacheloren i Skipsfart og Logistikk på HiVe vurderte jeg å sette i gang med trening, men som så mye annet ble det ikke noe av det. Så kom bonuspengene fra fjorårets jobbing på Valle Hovin og jeg lurte på om jeg ikke skulle bruke noen av dem på en sykkel.  Påsken kom og jeg hadde tittet mye i brosjyrer og på sykler i butikk. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å bruke mer enn 5-6000 kroner på sykkel. Det ville være dumt å bruke mye penger på en sykkel bare for å la den stå i en bod. Med et greit utgangspunkt så kan man bytte deler og få en bedre sykkel gradvis når man faktisk ser at man bruker den nok til at det er forsvarlig og oppgradere.

Valget falt på en Marvil Team 4.0 fra Pedalør i Holmestrand. Med skjermer, kombipedaler og en enkel sykkelcomputer endte herligheten på 9200 kroner, betraktelig mer enn jeg i første omgang tenkte.

Dette vidunderet er da verktøyet som skal sørge for at jeg kommer meg i bedre form.


team4

Lorem ipsum dolor sit amet.