Første tur med ny pulsklokke

Den nye pulsklokka fungerte utmerket rundt Sognsvann.

Den var ikke for tung, faktisk så merket jeg veldig lite til den der den lyste opp som et fyrtårn på venstre håndledd. Det var veldig grei å se på når jeg ville sjekke puls og fart. Den lagde litt lyd og vibrerte for hver kilometer når den automatisk la inn en mellomtid og den sa ifra når pulsen min passerte over 185 slag per min.

Jeg tror nok at jeg kommer til å få mer ut av den på en lengre treningsøkt, ikke bare for å følge med på pulsen, men også hvis jeg skal trene intervall eller bare legge inn noen tempodrag. Hva slags informasjon som er mest matnyttig underveis får jeg se på, men nå viser den % av makspuls, tilbakelagt distanse, tid og tempo (min/km). Den kan settes opp til å vise 4 typer info per skjermbilde og det skal bare et tastetrykk til for å bytte mellom de 4 skjermbildene man kan sette opp. Det skulle vel være mer enn nok informasjon tror jeg. Sykkelcomputeren har de samme mulighetene, bare to skjermbilder, men 8 typer info per skjerm. Langt mer enn jeg føler jeg har bruk for.

Det får bli en rolig dag i dag, så tror jeg det blir en lang og rolig tur på fredag. Kanskje nye 4 runder rundt Sognsvann.


Lorem ipsum dolor sit amet.