Første joggetur i Trondheim

Da er joggeskoene tatt ut av skapet for første gang siden mai. 4,5 km i joggeskoene jeg for litt over et år siden syntes var lette på foten, men som nå etter nesten 200 km i barfotsko, føles store, tunge og klumpete. 

Screen shot 2010-10-28 at 15.02.20

Det gikk i all hovedsak oppover de første 2 kilometerene. Den første på asfalt, så innover i skogen på en skogsvei. Etter 2 km begynte jeg å kjenne at dette kom jeg til å merke i kneet. Jeg snudde og løp ned igjen, men tok en litt annen vei tilbake. En fin tur, men ikke noe gøy at kneet begynte å krangle.

At jeg skal kunne løpe 21 km på asfalt og brostein i barfotsko uten at knærne mine protesterer, mens 4,5 km i vanlige joggesko (delvis på skogsvei) er nok til å skape trøbbel synes jeg beviser at barfotsko er tingen for meg. Kanskej noe av det ligger mellom ørene? Kanskje 3 uker med flyttekaos og null trening bidrar til at beina missliker løping?

Det eneste jeg er sikker på er at mitt neste skokjøp gjøres i løpet av de nærmeste dagene, og at det blir et par Terra Plana EVO. Så får vi se hvordan knærne mine synes den samme turen er i de skoene.

Lorem ipsum dolor sit amet.