En god start på 2013

Årets første helg dro vi til Edinburgh. Kanskje ikke det mest naturlige å nevne i en treningsblog, men når vi først var der så løp vi like så gjerne BUPA Great Winter Run. 5 km i Holyrood park en ganske fin løpetur selv om det var litt kjølig.

Philips_SHQ4000Med årets første medalje rundt halsen er det bare å legge opp løpet mot årets neste som er halvmaraton i Holmestrand i midten av mars. For å gjøre tredemølla på SATS litt mindre kjedelig har jeg kjøpt nytt headset som ikke detter  ut av øret hele tiden. Ny iPod trengte jeg også så det ble en rosa iPod Shuffle som sikkert matcher ansiktet mitt etter en time på tredemølla.

Planen er å komme igang med litt mer strukturert trening frem mot løpet i Holmestrand. Intervaller med litt ekstra fart og lange rolig økter isteden for de vanlige 6-8 kilometerene jeg ofte har løpt uke etter uke i samme tempo. Denne gangen skal jeg faktisk gjøre et ordentlig forsøk på å øke løpsfarten min og utholdenheten slik at jeg om et par måneder faktisk tror på meg selv når jeg vurdere å melde meg på Oslo Maraton igjen. 

For det er nok 42 km som blir målet for 2013.

Lorem ipsum dolor sit amet.