Det har vært stille på treningsfronten

I august i fjor begynte unga i barnehagen. 

I august i fjor sluttet jeg å trene.

Jeg tror de to henger sammen. Det er ikke sånn at jeg ikke hat trent siden august i fjor, men stort sett har jeg vært småsyk og noen få økter i en relativt frisk periode i november og et par økter i februar teller ikke. Jeg har hostet og harket, jeg har snørret, jeg har hatt feber og jeg har vært på 3 antibiotikakurer. 

Alle har jo hørt at man blir litt syk det første året unga er i barnehage, men i mine villeste drømmer, ikke engang i feberfantasiene, hadde jeg forestilt meg at litt syk i denne sammenhengen betydde småsyk mer eller mindre hele tiden. Jeg har generelt vært lite syk opp gjennom åra og var på ingen måte forberedt på å gå rundt småsyk i månedsvis. 

Jeg har sakte men sikkert innsett at jeg ikke blir å se på startstreken på ecoTrail Oslo. Treningsgrunnlaget holder på ingen måte til å debutere på 80k. Det ble ingen Påskemaraton i Drammen. Det blir heller ikke ikke noe Sentrumsløp og  Holmenkollstafetten avlyser klasse H1, klassen for de som løper alene, så ikke noe press der. 

Om en uke er det Holmestrand Maraton og jeg er påmeldt 21k. Planen var å løpe med unga og prøve og sette ny pers med løpevogn, men unga har førre økter i  vogn denne vinteren enn jeg har treningsøkter så jeg tror ikke jeg skal utsette dem for det. Men da det er femte året Holmestrand Maraton arrangeres og jeg har deltatt på alle så langt så er det ikke aktuelt å ikke stille til start. Det blir 21k og målet blir kanskje å komme meg under 2 timer, men jeg er ikke engang sikker på om det er innenfor rekkevidde.

Nå er våren på vei, jeg har følt meg så lite syk at jeg har løpt hjem fra jobb to dager på rad nå og Vestfold Ultra Challenge er flyttet til slutten av august så hvis helsa holder gjennom sommeren så har jeg et mål å jobbe mot.

Lorem ipsum dolor sit amet.