Barfotsko, mål for sommeren: recap

DSC04864I slutten av mai skrev jeg litt om målene mine for treningssommeren 2010. Det var tre uker før Tunnelløpet som jeg ikke fikk løpt da beina ikke var klare for det og det uansett kræsjet veldig med opprigg av Sukkerbiten. Helterittet slo jeg tidlig fra meg og Fredagsbirken som jeg var påmeldt til endte opp med å kræsje med en Londontur jeg booket uten å sjekke hva annet som skjedde den helga. 

Men jeg endte opp med å løpe en halvmaraton på to timer, noe jeg er veldig fornøyd med. Så målene for barfotsesongen må jeg vel kunne si at jeg har nådd. Nå gjelder det bare å holde formen ved like med trening gjennom vinteren. 

Det er tidlig å komme med noen mål for 2011 allerede nå, men halvmaratonen har gitt mersmak. Det er ikke gitt at jeg gjentar det til neste år, men det er ikke umulig at jeg melder meg på et løp eller to. Gjerne kortere distanser som 10 km så jeg kan trene litt mer målrettet. Jeg vil gjerne tilbake på sykkelsetet igjen også så jeg regner med jeg gir Fredagsbirken et nytt forsøk.

Lorem ipsum dolor sit amet.