Trening

Garmin Forerunner 920XT

Jeg har en god gammel Forerunner 310 XT, en topp pulsklokke. Riktignok begynner den å dra på åra og på dagens tredemølleøkt var den overraskende raus på pulsen min i den forstand at den forsøkte og innbille meg at jeg er mye bedre trent enn jeg egentlig er siden pulsen knappest var over 70% av max. Hyggelig av den selvfølgelig, men ikke særlig realistisk selv om det ikke var en spesielt hard økt. 

Jeg har byttet batteri, skrubbet og vasket pulsbelte etter alle kunstens regler, men jeg synes fortsatt at det overraskende ofte viser en puls som jeg har problemer med å tro på. Men, det fungerer jo, og slik jeg trener så er ikke pulsen den viktigste funksjonen på klokka selv om det er en pulsklokke med GPS og ikke en GPS med pulsfunksjon. Ihvertfall er det sånn jeg ser på den.

For noen uker siden ble jeg gjort oppmerksom på den nye Forerunner 920XT og selvfølgelig hadde jeg lyst på den. Jeg sjekket kjapt hva slags funksjoner den hadde og så ingen jeg trengte og fortalte meg selv kjapt at den jeg har duger litt til. Jeg bytter jo ikke telefon før de slutter å virke, så hvorfor skulle jeg kjøpe ny pulsklokke når den jeg har fortsatt virker.

Total mangel på trening gjennom høsten

Sommeren var knall. Jeg løp eller syklet til jobb om hverandre. Syklet til jobbe med løpetøy i sekken, løp hjem igjen. Løp til jobb neste dag og syklet hjem. Supersprek og fikk inn den anbefalte halvtimen med fysisk aktivitet sikkert 5 dager i uka, og gjerne mer enn halvtimen også.

Så kom høsten. Først en kraftig forkjølelse som satte meg ut av spill i en uke. Det var bare så vidt jeg kom meg på jobb. Tok det pent uka etter, og var litt lat uka etter det og uka etter det igjen da regnet det sikkert hele tiden. Regne har det jo egentlig gjort ganske mye i høst.

Jeg skylder på forkjølelsen.

Jeg skylder på regnet.

Nå er det blit vinter. 

Det er ikke noe snø ute, men jeg ser til stadighet blått på gradstokken. Mørkt er det også. 

Jeg skylder litt på det også.

Mest av alt tror jeg at jeg skylder på ungene. Det er så vanskelig å finne tide til trening når tvillingene tar så mye tid. Det må jo alltid være en voksen i hus for å passe på dem selv om de sover og ikke trenger noe ettersyn. Jeg tror kanskje det er sånn det er å ha bakvakt eller på annet vis være standby på jobben. Ekstra betalt for å ikke finne på noe som gjør at du ikke kan trå til på et øyeblikks varsel.

Lorem ipsum dolor sit amet.