Trening

KveldsSATS

Da har jeg hatt min først tur på SATS på kveldstid. 

Jeg tenkte jeg skulle trene litt styrke og så få med meg en økt med spinning. Så jeg dro ned på SATS, varmet opp på romaskin og beveget meg over i styrkeavdelingen hvor det var kø på apparatene og vektene. Så mye kø var det at jeg ikke orket all ventingen og isteden tok turen innom garderoben, skiftet til sykkeltøyet og satte meg i spinningsalen et kvarter før timen begynte.

Spining kan jeg godt gjøre når SATS er fult av folk, men styrketrening kommer heretter kun til å gjøres på morgenen da det ikke er kø.

2 uker på SATS

Da har jeg vært medlem på SATS i 2 uker, i løpet av den tiden har jeg ikke fått den treningsmengden jeg hadde planlagt. Det ble litt mange og lange dager på Chateau Neuf forrige uke så når jeg kom meg hjem følte jeg for å slappe av, ikke for å trene. Jeg vet jo at den eneste måten å få trent på er å utøve selvdisiplin, men forrige uke sviktet jeg litt på den fronten.

Like fult har jeg i løpet av mine 2 uker på sats fått inn 2 spinningtimer og 3 økter med styrketrening. På spinningen blir jeg god og svett, og styrketreningen blir jeg støl av. Når alt går etter planen burde jeg få inn 2 økter med styrketrening i uka og et par økter med kondisjonstrening enten det er på SATS eller sykkel/jogging utendørs. Nå er det mildt sagt jævelig kaldt og sykle om morgenen, men frem til snøen kommer burde jeg fortsatt klare en del utendørs trening.

Så får vi se om denne styrketreningen etter hvert fører til at jeg får litt muskler også. Slik det er nå føler jeg meg egentlig ganske svak og puslete når jeg er nede på SATS. Selv om jeg har over 2000 km på sykkelen i sommer så er jo ikke kroppen min (og da spes. overkroppen) vant til å løfte på tunge ting.

Gaute kjøper sykkel (igjen)

Når jeg i April kjøpt meg en sykkel og startet min kamp mot sofagrisdelen av meg selv trodde jeg ikke at jeg skulle kjøpe en ny sykkel mindre enn et halvt år senere. Det skal sies at jeg heller ikke trodde noen skulle være så frekke å stjele sykkelen min heller. 

Jeg var egentlig veldig fornøyd med sykkelen min, så fornøyd at jeg sjekket Marvil forhandlerene i Oslo og omegn, samt hjemme i Vestfold, i håp om å kunne få meg maken sykkel til en gunstig pris nå som det er en del salg på sykkel. Ingen Marvil Team 4.0 har vært å oppdrive, men på Sem hadde de en Specialized Rockhopper Pro som jeg kunne få til halv pris. I april var ikke en Rockhopper Pro i den prisklassen jeg så på når jeg tittet på sykkel, men til halv pris så var den så absolut i min prisklasse. 

rockhopperI dag sto jeg opp tidlig, tok toget til Holmestrand, fant en Berlingo på stasjonen og kjørte til Sem. Jeg kom rett før butikken åpnet og da var det bare å bestemme seg for hva slags pedaler og annet ekstrautstyr jeg ville ha på vidunderet. 20 minutter senere kunne jeg ta en prøvetur rundt på parkeringsplassen for så fornøyd pakke sykkelen inn i bilen.  Desverre er ikke sykkelen orange slik jeg hadde håpet, men til halv pris er ikke fargen det viktigste. Sykkelen ser fin ut selv om den orange så raskere ut.

SATS og sykkel

Da her jeg blit SATS medlem. Med 3-4 treninger i uke gjennom sommeren burde jeg vel klare å bruke SATS nok til at det ikke bare blir bortkastede penger. Veiledningstime er på torsdag, men det kan hende jeg prøver meg litt på egenhånd før den tid.

specialized-rockhopper-pro-discOg hvis alt går etter planen så blir det sykkelkjøp i morgen. En 19" Spezialized Rockhopper Pro til halv pris grunnet flyttesalg. Om den er orange som på bildet eller en annen farge vet jeg ikke, men det er en bra sykkel og til halv pris er det virkelig et kupp. Riktignok må jeg ut og reise litt for å få hentet den, men en 19" Rockhopper Pro'en  har nå mitt navn på seg og venter på at jeg skal plukke den opp i morgen. Snart ny sykkel med andre ord.

Gleder meg.

Lorem ipsum dolor sit amet.