Trening

Neste års utfordring?

Siden sist vår har jeg løpt 4 ultraløp, gjort unna en tredagers fottur i Trollheimen på en dag, deltatt på min første triatlon og gått på svømmekurs.

Så når jeg ble gjort oppmerksom på en swimrun som ikke er like ekstremt som Ö til Ö så må jeg si at det frister å prøve noe nytt. De 65km med løping på Ö til Ö skulle jeg nok klart, men 10km med svømming er langt over hva jeg med mine svømmeferdigheter tørr begi meg ut på.

En koslig liten swimrun i skjærgården jeg er oppvokst i derimot frister mer. 12,5 km løping og 2200m svømming kan jo selv en brystsvømmer som meg gjøre og passere målstreken og føle at dette gav mersmak.

Oslofjord Swimrun på Bjerkøya, Gåserumpa, Killingholmen og Kommersøya er jo nettopp dette og selv om jeg tviler på at badetemperaturen er mye å skryte av i juni så frister det å prøve en swimrun. Swimrun appellerer mer til meg enn triatlon, eneste problemet er jo at jeg svømmer elendig og svømmedelen på den eneste andre swimrun jeg vet om i området på 9000 meter og det er alt for langt for en så dårlig svømmer som meg. 

Nordmarkstrilleren

For 4 år siden løp jeg Nordmarkstraveren, knakk ei tå etter 20km og haltet de siste 10km  inn til mål. I år valgte stilte jeg ikke med fivefingers på beina og distansen var redusert til 6km.

Derimot stilte jeg i år med Ingeborg og Tallak i vogn. De var strålende fornøyd med å få kjøre T-bane til Sognsvann. De likte oppvarmingsturen vår ned fra Sognsvann til Hammeren hvor starten på Nordmarkstrilleren går og de var rimelig fornøyde med å få løpe rundt i startområdet mens vi ventet på start.

Morten var også med, og selv om jeg lå forran ham de første par hundre meterene mens vi jobbet oss gjennom gruppen med Kvarttraverløpere så var det ingenting jeg kunne gjøre for å henge på når han passerte meg når bakkene begynte. Jeg kan selvfølgelig skylde på at jeg hadde varmet opp med å løpe ned fra Sognsvann, men sannheten er vel heller at bakkene opp fra Hammeren er brutale når man løper med vogn og når han i tillegg til å løpe med en lettere vogn og en unge mindre har hatt en bedre treningssommer enn meg så følte jeg meg ganske parkert der jeg giret ned for å ta bakken når Morten og de tre andre i teten forsvant oppover.

Lorem ipsum dolor sit amet.