Trening

Oslo Triatlon

I november i fjor kom forespørslen om å bli med på triatlon stafett, den ble kjapt kontret med at hvis vi først skulle gjøre en triatlon så skulle vi gjøre full pakke. Full pakke som i svømme, sykle og løpe, ikke full pakke som i full Ironman.

Når påmeldinen ble åpnet var vi tre som meldte oss på sprintdistansen og siden den gang har en droppet ut, en doblet til olympisk distanse og jeg har holdt meg på sprintdistansen. 

750m svømming - denne fryktet jeg da jeg ikke kunne huske å noensinne ha svømt så langt. 200m i forbindelse med å ta dykkersertifikatet i 2001, men 750m for en som aldri har syntes svømming var noe særlig. Det er langt det. 

22km sykkel - Jeg hadde vel en eller to treningsturer på sykkelen i fjor, men etter at jeg ble lurt med på Vestfold Rundt i 2012 har jeg knappest brukt sykkelen til noe annet enn transport.

5km løping - Lett! 2 halvmaratoner, Holmenkollstafetten solo og 3 ultramaratoner på vårparten. Jeg løper nok ikke fort, men 5km er jo bare en kort kort liten løpetur.

Lorem ipsum dolor sit amet.