Trening

Og enda et par nye sko

vff2Det ble som tidligere nevnt kjøpt 2 par sko i går. I tillegg til terrengskoene jeg kjøpte og fikk jomfruturen i i går så ble det også et par VFF Seeya. Det var de skoene jeg hadde planlagt å kjøpe hvis de hadde et par som passet. Mine gamle VFF Sprint er utslitt. Et par sømmer har gitt opp og jeg har slitt hull i selve sålen på den ene stortåa. Mine gamle Sprint har trofast stilt opp på et par halvmaratoner og Sentrumsløpet et par ganger, så jeg satser på at disse kommer til å tjene meg like godt. 

Viking Race

Det er stadig nye trender på treningsfronten, men jeg tror kanskje at Gjørme/hinderløp apellerer til folk som kanskje ikke ville blit med på Sentrumsløpet, Oslo Maraton eller Råskinnet for den saks skyld. 5 km er en overkommelig distanse som selv en sofagris kan gå på en time og selv om noen av hinderene var litt utfordrende så var dette mye mindre krevende enn f.eks. en halvmaraton.

Jeg satte av tid til Viking Race ganske tidlig selv om jeg ikke har tenkt på det når jeg har trent. Det har blit over 1000km løping, men ingen burpees, ikke noen klatring i tau og ingen trening i monkey bars. Men grunnformen er bra og jeg mente jeg nok skulle komme meg over en vegg eller to.

IMG_1932Jeg fikk med meg noen kompiser. Anders har pratet om Tough Mudder i over et halvt år nå så han var ikke så vanskelig å få med selv om det virket som om han annså Viking Race for å være for kort og for lett. Ingvar og Fridtjof ble også med og i ettertid så tror jeg vel vi kan si at 3 nok er minimun for et lag med tanke på hjelp over enkelte hindre. Det er uansett mye greiere å gjøre sånt sammen med kompise enn alene.

Nye sko igjen

VFFVFF Norge var sponsor på Viking Race og hadde knallgode priser på sko. Jeg hadde egentlig bare tenkt til å kjøpe meg et par nye sko for å erstatte de utslitte VFF Sprintene mine, men da det var mer eller mindre halv pris så ble det nye terrengsko også. De ble også testet i dag og dommen var helt klart positiv. Riktignok var det en tå som snek seg ut av plassen sin underveis og er litt vond nå, men det må jeg nesten ta skylden for selv.

Lorem ipsum dolor sit amet.