Trening

Endelig en løpetur igjen

Ettter en inaktiv måned, ihvertfall på treningsfronten, så er det godt å være igang igjen.

Grunnet helgens Londontur gikk jeg glipp av det som sies å ha vært historiens værste Birkebeinerritt, med tanke på at de sa det samme i fjor så plager det meg ikke så mye at jeg var i London isteden. Riktignok ville nok Fredagsbirken vært en bedre treningsøkt enn den lille løpeturen jeg hadde sammen med Ragnhild i Kensington Gardens.

Birken eller ikke, nå er det uansett halvmaraton om en måned som står på programmet og jeg har bare hatt 3 korte løpeturer i løpet av den siste måneden. Jeg må komme meg opp i distanse igjen. 5 kilometers løpeturer er ikke mye når man skal løpe 21 kilometer. Før treningsstoppet så gikk 12-13 kilometer i rolig tempo uten noe problemer, vi får se om jeg ikke er oppe på 10 kilometer igjen i løpet av ei uke og så ta det derfra. Jeg tror ikke det skal by på noen problemer og fullføre en halvmaraton, spørsmålet er bare i hvilken tilstand jeg kommer til å være når jeg kommer i mål.

Etter løpeturen forrige uke var jeg overraskende støl i et par dager, men løpeturen i London gav ikke de samme utslagene i stølhet. Det er tydlig at beina husker hvordan det var å løpe i barfotsko og at en måneds pause ikke har satt meg langt tilbake i barfottilvenning.

Null Fredagsbirken i år

Siden Fredagsbirken kræsjer med en Londontur så er startnummeret nå solgt. Ja, jeg vet det bare er dårlig planlegning, men det var nå den helgen som det så best ut å stikke til London. Det medfører at jeg går glipp av Jarre på festningen og Fredagsbirken.

Og har jeg fått trent noe den siste måneden? Nei, pent lite. Men halvmaraton skal like fult gjennomføres i slutten av september.

Lorem ipsum dolor sit amet.