Trening

Kjettingmannen truer med flere aksjoner

For et par uker siden ble Terrengrittet utsatt for sabotasje. Noen som ikke er så glad i sykkelister hadde trukket en kjetting over en sti der rittet skulle gå. Heldigvis ble dette oppdaget av noen funksjonører som fikk klippet kjettingen før de første rytterene passerte.

Nå har Kjettingmannen (jeg går utifra at det er en mann) skrevet et leserbrev til Aftenposten hvor han truer med fortsatt sabotasje mot terrengsykkelister i marka. Skummelt at det er folk som er villig til å gjøre slikt for å få bukt med noe de ikke liker. Jeg liker ikke hundeskjit i gater og parker, men jeg går ikke runt og legger ut gift til hunder av den grunn.

7 km i barfotsko uten problemer

Sukerbiten har tatt mye tid og energi den siste uken. Trening er ofte det første som forsvinner når tiden ikke strekker til og sånn har den siste uken også vært. Det ser ikke så bra ut i forhold til Tunnelløpet med tanke på at jeg fortsatt ikke har kommet meg opp på 10 km i barfotskoene. I dag ble det riktignok 7 km og jeg merket ikke noe i beina før etter 5 km. Dagens beste øyeblikk var unektlig da tok igjen en jogger, en sånn med vanlige sko, på vei inn i Botanisk hage. Jeg løp ikke mye fortere enn ham, og for alt jeg vet så hadde han allerede løpt i en time, eller kanskje han ikke var blit varm enda, men jeg løp ihvertfall marginelt raskere enn ham. Nå skal jeg ikke kalle meg selv for en løper, de fleste som løper litt løper nok både lenger og fortere enn meg, men det var fortsatt litt deilig å se at jeg i barfotskoene mine kunne løpe fra en annen jogger.

Ser ut til at Tunnelløpet utgår for min del

Sukkerbiten tar så mye av min tid at jeg ikke har fått trent beina mine opp til de 10 km på asfalt jeg må klare hvis jeg skal løpe Tunnelløpet. Løpet er om 5 dager og all den stund jeg ikke har løpet mer enn 6 km på asfalt i barfotskoene så har jeg ikke tenkt til å utsett meg for den påkjenningen uten å ha hatt en generalprøve i barfotskoene.

Yoganabo?

korsgata 25Bare 10 meter fra porten til oppgangen der jeg bor så jeg dette i vinduet i dag. Kan det tenkes at vi får et yogastudio som nærmeste nabo i løpet av sommeren. Jeg tittet i døra, men ingen lapp om hva som skjer der og heller ingen man kan spørre. Hva skjer mon tro?

Treningsløs uke

En løpetur i begynnelsen av uken fikk jeg meg, så kom Sukkerbiten og svelget all min tid. Forhåpentligvis blir neste uke noe mer papirarbeid og mindre rigging og 16 timers dager. Det eneste som er sikkert er at jeg ikke blir feit av en sånn uke.

Lorem ipsum dolor sit amet.