Trening

Og jeg løper igjen

Det har ikke blit så mange løpeturene i mai. Bare fire stykker.

Picture 2Når jeg neste uke begynner på jobb igjen så regner jeg med at det vil bli litt lettere å trene igjen.

Men jeg kom meg ut i morges og tok et par runder rundt Etterstadsletta og ble belønnet med ny bestetid på strekket fra Coop og opp til T-baneinngangen. Det var på ingen måte behagelig, og andre runden gikk det 10 sekunder saktere. Uansett deilig å få en liten løpetur på morgenen.

Nye treningsmål

Etter pers på 21k i Drammen var jeg optimistisk nok til å melde meg på Sentrumsløpet. Når startskuddet gikk sto jeg på Nyfødtintensiven og beundret Ingeborg og Tallak som da var under 2 timer gamle.

I dag våknet jeg av en SMS med henting av startnummer til Råskinnet som jeg meldte meg på gansek tidlig i den tro at tvillingene ihvertfall kom til å vente til litt uti mai med å komme.

Nå ser det ut til at jeg må finne meg helt nye treningsmål. Jeg har sett et 5km terrengløp i bgynnelsen av juni, men tror at jeg venter med påmelding til jeg vet hvordan hverdagen blir fremmover. Nå handler det først og fremst om å gi barna en god start på livet. Terning kommer et stykke ned på prioriteringslista, men forhåpentligvis så klarer jeg etter hvert å finne jeg kan få løpt litt på etter hvert.

Lorem ipsum dolor sit amet.