Trening

Vibram FiveFingers™ Classic

DSC04833Oppholdet her i Berkeley nærmer seg slutten og jeg tok turen til skobutikken der jeg kjøpte meg barfotskoene for å plukke med meg neon ekstra tåsokker til å bruke i barfotskoene mine. 

Ragnhild var også med og denne gangen gikk hun også ut av butikken med et par barfotsko. Hun prøvde også FiveFingers forrige gangen, men denne gangen så var hun også en liten tur på tredemølla med dem og etter å ha gått den tre kilometer lange turen opp bakkene og hjem etter å ha handlet så var hun overbevist om at barfotsko har noe for seg. 

Selv kan jeg vel ikke skryte på meg å ha brukt mine mye enda, men det ble et par Classic med ut av butikken til meg også. De er svarte og ser sånnsett litt mer normale ut enn de blå og grå FiveFingers Sprint jeg kjøpte for en måneds tid siden. Jeg har ikke fått løpt i mine enda selv om jeg har gått en del kilometer i dem. Nå er det bare et par dager igjen til vi setter oss på flyet hjemover og jeg burde jo ha fått meg en liten kort løpetur i dem før jeg drar hjem. 

Lorem ipsum dolor sit amet.