Trening

En laber treningsuke

Screen shot 2011-03-17 at 11.55.31Etter to måneder med bra motivasjon på treningen har det blit litt mer trått nå. Det henger sikkert sammen med at jeg synes det er litt tungt å gå uten jobb nå, men jeg burde jo ikke la det gå utover treningsmengden. Det blir vanskligere å trene like mye med 8 timer jobb om dagen så jeg burde egentlig bare nyte friheten det gir meg til å trene når jeg vil, men isteden har jeg hatt en apatisk periode hvor jeg har stirret tomt inn i skjermen på jakt etter fristende stillinger å søke på.

Riktignok har noen av de vanlige treningsøktene sånn som 75 min spinning på søndager kræsjet med det sosiale livet og beinet har vært litt kranglete så jeg har styrt unna intervalltrening, men jeg er ikke fornøyd med de to siste ukenes innsats. Så nå blir det skjerping og mer blodslit.

Våren er her

Feburar er over og med mars har også våren kommet. Ihvertfall er det slik at man regner våren på den nordlige halvkule til å være mars, april og mai. Her i Trondheim er det riktig nok mildvær no om dagen og isen på fortauene smelter ganske fort, men det var fortsatt -3°C når sto opp i dag, så jeg tror ikke at vinteren har gitt helt slipp enda.

Screen shot 2011-03-01 at 08.58.19Februar har vært en grei måned rent treningsmessig. Treningsdagboka mi sier at jeg har klokket inn 23,5 timer med trening i løpet av måneden, noe som skulle tilsi ca 50 min om dagen. Jeg har så smått kommet igang med noe annet enn sykkel (spinning) og løping, noe som har ført til store mengder stølhet de siste par ukene. Og mer stølhet skal det nok bli i ukene fremover når jeg øker mengden styrketrening noe og etterhvert som teknikken sitter og vektene blir tyngre.

Det har blit mest spinning i det siste, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på løpeforholdene her i Trondheim, men jeg det er fortsatt på løpefronten jeg har lyst til å delta i et par konkuranser. Jeg har ikke meldt meg på noen løp enda, men jeg lurer på om jeg skal prøve meg på halvmaraton både i Trondheim og Oslo. 

Lorem ipsum dolor sit amet.