50 km før frokost

OK, så fikk jeg i meg litt mat før jeg dro ut, men jeg vil ikke kalle det en frokost. Det var bare litt yogurt med muli og en halv banan. Ingen brødskiver, ingen trankapsler skylt ned med grapefruktjuice. Altså ingen frokost.

Jeg har vurdert den lange runden rundt Byneset tidligere, men har tatt den litt kortere på 45 km. Etter å ha syklet et par strekkninger hvor asfalten var dårligere enn grusveiene i Nordmarka eller brosteinene i sentrum så tror jeg nok at de fleste velger en av de litt kortere rundene, for selv om det ikke var lange bitene så var det ikke no særlig og sykle der. Dessuten så får man noen ekstra motbakker og skal man førs sykle motbakker så kan man like gjerne sykle opp til Skistua.

Sånn bortsett fra litt dårlig asfalt så var det en fin tur. Det var et par dråper idet jeg rullet ut hjemmefra, men ellers ikke noe regn. Veldig lite trafikk og først i bakkene fra Klett og opp mot Heimdal møtte jeg andre sykkelister. Nok en gang var det de blå og hvite som kom i to store grupper ned mot Klett. Jeg regner med de begynte inne i Trondheim kl 09 og syklet motsatt vei av meg. Eller kanskje de skulle ta en lenger tur som bare startet den veien.

Sykkelen fungerer ihvertfall perfekt til både bysykling og til treningsturer på asfalt, men jeg har ikke fått testet den innover i Bymarka enda. Det er vist 7 km opp til Skistua, og da mener jeg OPP, og derfra burde det være gode muligheter til å sykle innover. Eller så er det en skogsvei som starter bare en kilometer herfra som jeg ikke vet helt hvor går. Kanskje jeg kan sykle inn den en dag for å teste ut sykkelens egenskaper utenfor asfalt.


Lorem ipsum dolor sit amet.