4 runder rundt Sognsvann

Stolt av meg selv i dag. Ikke bare har jeg fått kjøpt meg et kamera, men jeg har også satt et par nye rekorder når det gjelder trening. Jeg har løpt lenger enn jeg har gjort i barfotskoene tidligere. Og ikke bare er det lenger enn jeg har løpt i barfotskoene tidligere, det er også lengre enn jeg har beveget meg til fots i mer enn gangtempo siden vidregående.

Jeg dro opp til Sognsvann sammen med Ragnhild etter å ha stoppet innom Ringnes Cash & Carry og kjøpt et brett med Imsdal Sportsvann. Vi holdt et rolig tempo og etter 4 runder rundt vannet hadde vi tilbakelagt 12,5 km. Leggene tok det bra, knærne var ikke noe problem, og fotbladene ble ikke så slitne som jeg hadde ventet. Sist jeg løp såpass langt, d.v.s. 10 km i vanlige joggesko sist høst, gjorde det så vondt i beina etterpå at jeg måtte ta vente flere dager før jeg la ut på en ny joggetur.

Jeg er med andre ord strålende fornøyd med min egen innsats. En halvmaraton føles ikke så skummelt nå som jeg har løpt mer en halve distansen. De siste 9 kilometerene er nok ganske tunge, men jeg ser 21 km der fremme et sted.


Lorem ipsum dolor sit amet.