3 fine mil i marka (stjålet fra Kristian)

For 3 uker siden forsøkte Ragnhild (kjæresten) og jeg oss på en solid tur oppi marka. Vi hadde tenkt oss på en skikkelig runde, men etter en liten navigasjonsfeil med påfølgende tur til Skar kuttet vi litt på turen vår og endte opp med å sykle opp til Movatn, over Tømte, en svipptur innom Bjørnholdt for påfyll av vannflasker og litt vaffel før vi syklet ned til Hammeren og tilbake til Grünerløkka . Vistnok skal man kunne ta inn ved Sandermose stasjon og sykle gjennom skogen opp til Movatn istedenfor å sykle veien opp dit, men vi fant ikke (evt. lette ikke godt nok) den skogsveien.

Nå har Kristian blogget nok en rute han har syklet i marka og minus vår bomtur til Skar så er det samme tur som vi syklet, men motsatt vei. Kristian har et fint kart på bloggen sin som viser ruta. 

Morten, en annen kompis, syklet også store deler av denne turen sist uke. Han kom tilbake via Sognsvann isteden for Maridalsvannet, men i stor grad er det samme ruta. Han har også lagt ut kart over ruta og der finner man også en høydekurve som gir et inntrykk av hvor mye oppover det egentlig er i marka.

Lorem ipsum dolor sit amet.