2 uker på SATS

Da har jeg vært medlem på SATS i 2 uker, i løpet av den tiden har jeg ikke fått den treningsmengden jeg hadde planlagt. Det ble litt mange og lange dager på Chateau Neuf forrige uke så når jeg kom meg hjem følte jeg for å slappe av, ikke for å trene. Jeg vet jo at den eneste måten å få trent på er å utøve selvdisiplin, men forrige uke sviktet jeg litt på den fronten.

Like fult har jeg i løpet av mine 2 uker på sats fått inn 2 spinningtimer og 3 økter med styrketrening. På spinningen blir jeg god og svett, og styrketreningen blir jeg støl av. Når alt går etter planen burde jeg få inn 2 økter med styrketrening i uka og et par økter med kondisjonstrening enten det er på SATS eller sykkel/jogging utendørs. Nå er det mildt sagt jævelig kaldt og sykle om morgenen, men frem til snøen kommer burde jeg fortsatt klare en del utendørs trening.

Så får vi se om denne styrketreningen etter hvert fører til at jeg får litt muskler også. Slik det er nå føler jeg meg egentlig ganske svak og puslete når jeg er nede på SATS. Selv om jeg har over 2000 km på sykkelen i sommer så er jo ikke kroppen min (og da spes. overkroppen) vant til å løfte på tunge ting.

Lorem ipsum dolor sit amet.