204 km på setet og 99,6 km i barfotsko

Mai ble en bra måned rent treningsmessig. Ny sykkel og noen turer senere kan jeg se over 200 km med terningsbruk av den, og på Tirsdag fristet det voldsomt å ta en kort løpetur bare for å komme over 100 løpte km i løpet av Mai. Denne tanke slo meg først etter middag og jeg var litt for tung i kroppen etter å ha spist hjemmelaget hamburger til å komme meg ut på en løpetur.

Screen shot 2011-06-02 at 14.32.18Uansett så kan jeg se tilbake på en bra treningsmåned, riktignok ikke noe styrketrening, men jeg har økt både tempo på joggeturene mine noe og sett at beina mine ikke har noe problem med å løpe i over en time. 

Etter å ha blit litt skremt av beina mine i påsken har jeg passet på å ikke øke for mye, for fort så jeg har ikke trengt å ta slike pauser i løpinga som jeg gjorde i påsken. At jeg har fått meg en sykkel som er utmerket til å sykle rundt Byneset med hjelper selvfølgelig også. Nå er det ikke noe problem å ta en treningstur på halvannen til to timer uten å være redd for at jeg overdriver.

Jeg har brukt mine VFF Sprint noen ganger i det siste, men stort sett vinner Terra Plana skoene da de er bedre å løpe i når det er vått og fare for regn. Jeg synes vel egetnlig jeg løper bedre i VFFene, men det er ikke no gøy å bli våt mellom tærne bare fordi asfalten ikke er helt tørr så derfor blir de ofte igjen hjemme.

For Juni må målet være å få litt bedre struktur på treningen. Fartslek, intervall, bakkeløp, terrengløp og langtur. Det er mange måter å trene på og jeg er sikker på at hvis jeg får litt mer system på det så ser jeg bedre resultater. Men så er det så mye mye lettere å bare gå ut døra og begynne å løpe enn det er å skulle gjøre noe spesielt ut av løpingen. Intensjonen er nå der ihvertfall.

Lorem ipsum dolor sit amet.